Nyheter

Check out market updates

Upplev Grekland på plats – följ med på visningsresa till Grekland 2 – 6 maj 2021

Greece

En resa till Grekland där det arrangeras seminarier, erbjuds individuella pensions- och rådgivningsmöten för dig som privatpersoner, det ordnas visningar av bostäder, guidning, middagar mm. Resan är mycket populära så boka i tid!

GreklandMäklarna och Sparsam Skatt arrangerar en visnings- och informationsresan till Grekland. Arrangemanget sträcker sig över 3 hela dagar och innehåller utförlig information beträffande flytt och bosättning i Grekland, svenska och grekiska skatteperspektiv, bank och finansiering samt fastighetsvisningar och utflykt. Alla föreläsare är specialister inom sina områden.

Under resan besöker vi populära områden på grekiska fastlandet och arrangerar dels skatte- och pensionsseminarier (med möjlighet till kostnadsfria möten med Sparsam Skatt) och anordnar därtill bostadsvisningar för dig som vill köpa en bostad i solen nära havet.

Vi prioriterar trevliga kustnära orter som är levande året om och som erbjuder bostäder för dig som vill pensionera dig i Grekland. Vi bor på bra hotell ett par timmars bussresa från Atens flygplats.

Vänligen observera att antalet platser är begränsat. Under måndag eftermiddag samt hela tisdagen finns det möjlighet att kostnadsfritt boka individuella möten med Göran Andersson, Sparsam Skatt, för att diskutera pensions- och skattefrågor.

Vi återkommer med mer exakt information avseende hotell.

Resan tillsvidare inställd med hänvisning till  Covid19 samt vi avvaktar regeringens beslut om att eventuellt säga upp eller omförhandla skatteavtalet med Grekland. (Update 1 juni 2021)

Har ni frågor sänd ett email till info@greklandmaklarna.se

Anmälan sker på: www.skatteseminarium.se